Contacte
+34933006000

Altres serveis

Vols fer reformes ? Necessites un arquitecte? … Colaborem amb diferents empreses i professionals… Et podem proporcionar des d’un pintor, un electricista, … fins a un decorador o un despatx d’arquitectes. Posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns el que necesites. .
Necessites un Certificat Energètic, un plano del teu immoble, una cèdula d’habitabilitat …. Vols sol·licitar la llicencia d’apartament turístic … Som experts en tots aquests tràmits i gestions … No dediquis el teu temps a tots aquesta burocràcia … Deixa-ho en les nostres mans. …Som especialistes

Venda o lloguer hometel.es
Necessites assessorament jurídic en matèria immobiliària? Comptem amb un grup d’advocats experts en dret immobiliari i arrendaments que t’assessoraran amb coneixement i honestedat sobre qualsevol qüestió relacionada amb la compra-venda i arrendament d’immobles (redacció de contractes, resolució de contractes, desnonaments, reclamacions de rendes, etc.), amb la propietat horitzontal (creació i legalització de Comunitats de Propietaris, impugnació d’acords, reclamacions contra morosos, etc.) o amb l’obtenció de llicències i permisos administratius. Posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns què és el que necessites.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis quam nibh, euismod eget nulla a, tempor scelerisque lorem. Proin dignissim arcu tristique fermentum ullamcorper. Integer lacinia scelerisque enim eu pretium. Nam elementum turpis orci, ac porttitor diam suscipit sit amet.