Contacte
+34933006000

hometel lloguer turistic assessoria immobiliaria

Hometel és una empresa fonamentada en la fusió de l’experiència adquirida en l’àmbit de l’allotjament turístic des del 2.012 i en el de la intermediació immobiliària des de l’any 2.014.

A Hometel som uns grans uns enamorats de Catalunya i Barcelona i en coneixem a fons el seu potencial

Posem al servei de propietaris de qualsevol tipologia d’ immoble la nostra experiència com a gestors d’establiments turístics i com a Agent Immobiliari ( API nº A10900 ). El seu immoble estarà segur en les nostres mans i voste no haurà de preocupar-se de res.

Hometel neix de la suma de l’experiencia en gestió d’allotjaments turístics i de la intermediació immobiliària. El sector del turisme és sens dubte el motor econòmic de Catalunya en aquests darrers anys. En el sector immobiliari, després d’uns anys de caiguda dels preus i de les vendes ,tots els indicadors ens marquen una modificació en la tendencia.
L’objectiu de Hometel és assessorar al propietari d’un immoble per trobar la formula d ‘obtenir-ne el màxim rendiment en funció de les característiques del immoble i dels interessos i necessitats del propietari.